De zon schijnt meer en feller dan ooit, we hebben het mooiste voorjaar sinds jaren en géén zonnebril dragen is gewoon geen optie.

Afgezien van het feit dat je er onwijs goed mee uitziet is het met deze overvloed aan zon-uren ook een absolute must om te denken aan de gezondheid van je ogen.

Het is goed om te beseffen dat een zonnebril net zo essentieel is als een zonnebrandcrème. Als je nooit of weinig een zonnebril draagt, bouw je stelselmatig oogschade op.

Wij adviseren om tijdens het voorjaar en in de zomer tussen elf en drie een zonnebril te dragen als je buiten bent. Het maakt niet uit of het snikheet is of amper twintig graden, want het gaat puur om de zonkracht. Hoewel je hoog in de bergen, op het water of dichtbij de evenaar extra moet opletten, dringt de zon zelfs tijdens een lunch op het terras in Nederland je ogen binnen.

Uiteraard hebben alle zonnebrillen die wij in de collectie hebben de maximale bescherming. En voor ieders smaak hangt er wel een zonnebril. Van sportief tot stylish verantwoord en van klassiek tot super hip.

Kom langs en ervaar de ruime keus in onze collectie van meer dan 300 zonnebrillen. O.a. merken als Gucci, Dita, Maui Jim, Chloé, Barton Perreira en Cazal.

 

WhatsApp Snel contact? App ons!