Marc Brienesse

Marc Brienesse

Max voor Ogen

Pure Luxe.

Dat is onze collectie van Linda Farrow.

De Linda Farrow monturen zijn een eerbetoon aan de meest weelderige materialen die zijn ontworpen om stijlvolle monturen te creëren. Het beste Japanse titanium met doublé wit en geel goud en Italiaanse acetaat worden gebruikt om tijdloze stukken te creëren die functionaliteit uitstralen zonder afbreuk te doen aan stijl.

 

Maak een statement met deze hoekige monturen uit de LINDA FARROW collectie. De Cesar is vervaardigd in zorgvuldig ontworpen lagen van puur Japans titanium. De stevige 22 karaats geelgouden vergulde op maat gegoten oogrand is omringd met een delicaat nikkel verguld kader dat een kruiselings geëtst patroon draagt. De neusbrug heeft een discreet logo en loopt over in verstelbare neuspads voor een getailleerde pasvorm. Gemerkt met onze nieuwe kenmerkende veer die is gebeeldhouwd om een ​​gegradueerde vorm aan te nemen die vegen van scharnier tot punt. Een concaaf detail van de buitenste punt wordt weerspiegeld door een afgeronde binnenste punt voor superieur comfort.

 

 

Gebruikmakend van een kenmerkende ontwerptaal van het merk, zijn de Silvie-zonnebrillen een eerbetoon aan het erfgoed van LINDA FARROW uit de jaren 70. Fijn gevormde gerecyclede zwarte acetaat randen zijn gemonteerd op een 22 karaat geel verguld titanium framewerk dat langs de binnenste wenkbrauw loopt en overgaat in slanke taps toelopende slapen. Uitgerust met grijze gegradueerde lenzen met ZEISS-technologie die gekozen zijn vanwege hun helderheid, bieden antireflectie en 100% UV-bescherming. Verstelbare neuspads zorgen voor een getailleerde pasvorm.

 

Dit zijn even twee voorbeelden uit een prachtige collectie die we niet allemaal in dit bericht kunnen tonen. Dus u bent van harte welkom om deze luxueuze brillen en zonnebrillen collectie te komen bewonderen.

 

MEER NIEUWS

Geen categorie
Marc Brienesse

Sensity 2, meekleurende glazen

SENSITY 2, snel meekleurende brillenglazen Met SENSITY 2 brengt HOYA een nieuwe generatie meekleurende brillenglazen met duidelijk verbeterde prestaties voor de gebruiker. Ze kleuren na 90 seconden blootstelling aan UV-straling

Lees verder