Marc Brienesse

Marc Brienesse

Max voor Ogen

De optometrist onderzoekt de ogen anders dan de opticien. De opticien kijkt vooral naar de sterkte van de ogen. De optometrist kijkt of het oog gezond is.

De optometrist spoort oogziektes en oogaandoeningen op én zorgt voor het optimale zicht met bril of contactlenzen.

Bij Max Voor Ogen hebben wij  een zeer ervaren optometrist, Nancy Brienesse, waar u uw ogen met een gerust hart kunt laten controleren. Nadat Nancy 15 jaar in een oogziekenhuis heeft gewerkt maakt zij nu een combi tussen winkel en ziekenhuis. Max Voor Ogen heeft geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur zoals een OCT, een funduscamera en een cornea topograaf zodat haar onderzoek in de winkel niet onder doet voor het onderzoek in het ziekenhuis.

Zo kan Nancy in een zeer vroeg stadium glaucoom, macula degeneratie en staar herkennen.

Maak hiervoor een afspraak bij Nancy en vraag naar de kosten van het onderzoek.

Wij zijn de enige winkel in Schagen en omstreken met deze high-tech apparatuur en klinische kennis op het gebied van Optometrie.

Nancy is KP geregistreerd en uiteraard lid van de Optometristen Vereniging Nederland waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Nancy is ook zeer betrokken bij de gezondheid van de ogen van jonge kinderen. Naast dat zij onderzoek doet bij kinderen vanaf 8 jaar is zij sinds kort ook Myopie Management Expert.

Myopie (bijziendheid) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer. In Azië is dat zelfs meer dan 80%. Inmiddels is het op weg om de nummer 1 oorzaak van blindheid te worden.

Benieuwd naar het risicoprofiel van uw kind? Doe de test op www.ikkijkverder.nl

Sinds kort doet Nancy in samenwerking met Okulus rijbewijs keuringen voor het CBR. Het grote voordeel is dat u minder lang hoeft te wachten tot u aan de beurt bent. De kosten hiervoor zijn €119,-

Dus bij familiaire oogziektes als glaucoom en macula degeneratie, bij diabetes, prisma metingen, Fixatie Disparatie onderzoek en oogmetingen bij kinderen vanaf 8 jaar, maakt u een afspraak bij Nancy Brienesse, onze optometrist, en vraag naar de mogelijkheden.

U bent van harte welkom bij :

Max Voor Ogen

Gedempte Gracht 31

MEER NIEUWS

Geen categorie
Marc Brienesse

Sensity 2, meekleurende glazen

SENSITY 2, snel meekleurende brillenglazen Met SENSITY 2 brengt HOYA een nieuwe generatie meekleurende brillenglazen met duidelijk verbeterde prestaties voor de gebruiker. Ze kleuren na 90 seconden blootstelling aan UV-straling

Lees verder