logo

Menu

Sluiten

HomeNieuwsDe Must-Have Zonnebrillen merken van 2024 bij Max voor Ogen
article cover image

Marc Brienesse 26 augustus 2024

De Must-Have Zonnebrillen merken van 2024 bij Max voor Ogen

Bij Max voor Ogen is het niet alleen de koffie die warm en uitnodigend is. Onze collectie zonnebrillen spreekt boekdelen over onze passie voor uitzonderlijke oogzorg en stijl. Maar wat maakt hun aanbod nu zo bijzonder?

De Must-Have Zonnebrillen merken van 2024 bij Max voor Ogen

Bij Max voor Ogen is het niet alleen de koffie die warm en uitnodigend is. Onze collectie zonnebrillen spreekt boekdelen over onze passie voor uitzonderlijke oogzorg en stijl. Maar wat maakt hun aanbod nu zo bijzonder? Laten we een duik nemen in de wereld van onze top zonnebrillenmerken die wij in huis hebben. 

Oliver Goldsmith - Deze naam roept beelden op van klassieke elegantie en tijdloos design. Bekend om hun iconische frames die de jaren '60 en '70 definieerden, biedt Oliver Goldsmith een stukje draagbare kunstgeschiedenis. Perfect voor degenen die een vleugje nostalgie willen combineren met hedendaagse flair.

Cartier - Luxe en finesse zijn synoniem met Cartier. Deze zonnebrillen zijn meer dan een accessoire; ze zijn een statement. Met hun onmiskenbare ontwerpen en hoogwaardige materialen, is een Cartier bril het summum van luxe en verfijning.

Dita - Dita staat bekend om hun innovatieve ontwerpen en vakmanschap. Hun frames, vaak gezien als een mix van moderne technologie en klassieke esthetiek, zijn voor de echte kenners. Een Dita op je neus is als het dragen van een kunstwerk.

Cazal - Cazal heeft de kunst van het opvallen tot in de puntjes verfijnd. Met hun gedurfde ontwerpen en unieke stijl, zijn Cazal zonnebrillen perfect voor wie graag een statement maakt.

Linda Farrow - Luxe en avant-garde design gaan hand in hand bij Linda Farrow. Bekend om hun samenwerkingen met toonaangevende modeontwerpers, biedt Linda Farrow een collectie die zowel innovatief als tijdloos is.

Maui Jim - Met een focus op helderheid en kleur, zijn Maui Jim zonnebrillen perfect voor avonturiers. Hun gepatenteerde Polarized Plus2® lens technologie biedt ongeëvenaarde bescherming tegen schittering en UV-stralen, ideaal voor dagen vol zonneschijn.

Gucci - Een naam die geen introductie behoeft. Gucci zonnebrillen zijn het toppunt van Italiaanse luxe en flair. Met hun kenmerkende ontwerpen en de onmiskenbare Gucci-streep, zijn ze een must-have voor de modebewuste individu.

Celine - Minimalistisch, maar krachtig. Celine's zonnebrillen stralen een understated elegantie uit die perfect past bij elke outfit. Hun strakke lijnen en verfijnde esthetiek maken ze tot een favoriet onder mode-insiders.

Chloe - Chloe brengt een bohemien raffinement naar hun zonnebrillencollectie. Met zachte lijnen, vrouwelijke details, en een vleugje vintage, biedt Chloe een romantische kijk op eyewear.

Etnia Barcelona - Kleurrijk, creatief en vol persoonlijkheid, Etnia Barcelona zet de standaard voor artistieke eyewear. Hun gebruik van kleur en patronen maakt elke bril uniek, een viering van individualiteit en stijl.


Bij Max voor Ogen vind je niet alleen een bril, maar een verhaal. Elk merk brengt zijn eigen erfgoed, visie en vakmanschap mee, zorgvuldig geselecteerd om jouw wereld door een nieuw perspectief te bekijken. Dus, of je nu langskomt voor de koffie of de zonnebrillen, je zult zeker iets vinden dat je ogen (en hart) zal bekoren. Maak online een afspraak.

Meer nieuws