Nieuwe collectie Res/Rei binnen.

By 22 november 2019Nieuws

“Rome is ook niet in een dag gebouwd”.

Stap voor stap evolueerde Res/Rei hun esthetiek, ontwikkelden ze nieuwe kleuren, verkenden ze nieuwe vormen. Het is belangrijk om te onthouden wie je bent en waar je voor staat is hun credo.

Handmade in Italy with love! De slogan van RES/REI brillen is niet zomaar een reeks loze woorden, maar een kernachtige samenvatting van alles waar de brillen voor staan. Italiaanse trots, zuiderlijk temperament en “la dolce vita”, u ziet het allemaal terug in de brillen van RES/REI.

De naam RES/REI komt van een Latijns woord dat ‘het ding’ betekent en kan verwijzen naar zowel een concept als naar een bestaand object. In feite valt heel het leven om ons heen dus onder die noemer! Hoewel RES/REI zich wel bewust is van de mode kiest het merk haar eigen weg en ontwikkelt het haar eigen unieke stijl, die bovendien in ontwikkeling blijft. Dit alles op een milieubewuste manier, want door het gehele productieproces op Italiaanse bodem te houden wordt de CO2 uitstoot van benodigd transport verminderd.

De collectie bevat genoeg keus qua kleur en design. Er zijn modellen in ‘neutraal’ zwart, maar ook opvallendere kleuren. De vormen zijn krachtig en eenvoudig. RES/REI is van mening dat het verschil tussen ‘goed’ en ‘uitzonderlijk’ zit in de details, en hier wordt dan ook extra aandacht aan besteed. Liefdevol tot in de puntjes afgewerkt!

RES/REI heeft een prachtige collectie brillen voor iedereen die houdt van uniek en stijlvol. Iets voor u?

WhatsApp chat Snel contact? App ons!