Mykita

By 17 februari 2020Nieuws

Binnenkort wederom een top merk bij Max Voor Ogen. MYKITA : Mykita komt uit Berlijn en deelt met die stad dezelfde onafhankelijke geest en pioniersmentaliteit. Toen het begon was er geen enkele fabriek die de originele en innovatieve monturen die het designerteam bedacht had, kon maken. Dus werd besloten om het zelf te doen en nog altijd is die beslissing een van de beste in de geschiedenis van deze trendsetter. Ook nu nog worden alle gereedschappen en processen zelf ontwikkeld zodat ze voor 100% tegemoet komen aan de wensen, of beter eisen, van de ontwerpers. Innovatie en vakmanschap gaan hier hand in hand.

We zijn wel een aantal weken verder voordat de collectie in de winkel ligt omdat de ingekochte collectie eerst nog met de hand gemaakt gaat worden. Blijf ons volgen op Facebook en Instagram zodat je weet wanneer ze binnen zijn gekomen, en alle andere nieuwtjes uiteraard.

MYKITA Modern Manufactory

THE STORY OF A NAME

Opgericht in 2003 in Berlijn, werden de eerste MYKITA-gebouwen gevestigd in een voormalige kinderdagverblijf, in het Duits Kita genaamd.
Dit inspireerde niet alleen de naam My Kita, maar ook hun cultuur van nieuwsgierigheid en spel. 
Ze zijn begonnen met een heldere esthetische visie en de bereidheid om dingen zelf te doen. 
Het creëren van een ruimdenkende werkomgeving en een gevoel van integriteit tegenover alles in en rond het product kwam intuïtief.
MYKITA Modern Manufactory

INDEPENDENT MANUFACTURING

MYKITA begon in dezelfde onafhankelijke en pionierende geest die hun geboortestad, Berlijn, heeft gevormd. 
Omdat niemand de originele brillenontwerpen produceerde, werd besloten om de eigen productie op te zetten. 
Het ontwikkelen van eigen tools en processen om te voldoen aan de ontwerpvereisten is sindsdien een principe geworden van de werking van MYKITA 
en een van de grootste troeven. In de kern is de moderne fabriek de combinatie van gespecialiseerd vakmanschap en aangepaste nieuwe technologieën.
MYKITA Modern Manufactory

ALL UNDER ONE ROOF

In 2014 vestigde MYKITA zich in een historisch gebouw in het hart van Berlijn Kreuzberg. 
Onder leiding van oprichter Moritz Krueger, is het team van MYKITA HAUS een mix van mensen met verschillende culturele achtergronden 
en individuele talenten die het product door elke fase begeleiden. Het samenspel tussen mensen en disciplines stimuleert de vreugde 
voor experimenten en toewijding aan kwaliteit die tot uiting komt in de prachtige producten.
WhatsApp chat Snel contact? App ons!