KINDERBRILLEN

MAX VOOR OGEN IN SCHAGEN IS UW EXPERT OP HET GEBIED VAN BRILLEN VOOR KINDEREN EN TIENERS

Bent u op zoek naar een (nieuwe) bril voor uw kind? En zoekt u maximale oogzorg en expertise voor kinderen of tieners? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Want ook kinderen mogen gezien worden bij Max voor Ogen.

Als specialist op het gebied van kinderbrillen hebben wij al jaren ruime ervaring met oogmeting, oogzorg en het aanmeten van brillen bij kinderen en tieners. Ook kunt u bij ons terecht voor optometrie/oogmeting bij kinderen vanaf 8 jaar oud. De kosten voor dit onderzoek zijn €60,- als er gedruppeld moet worden. Maak eenvoudig een afspraak via onze website. Zo zorgen wij ervoor dat u sneller aan de beurt bent dan dat u moet wachten op een afspraak in het ziekenhuis, hebben we meteen geholpen aan het inkorten van de lange wachtlijsten in de ziekenhuizen. Kinderogen zijn bij ons in uitstekende handen!

MAAK EEN AFSPRAAK

OPTOMETRIE VOOR KINDEREN EN TIENERS

Ook kinderogen zijn bij ons in uitstekende handen. Nancy Brienesse, onze optometrist met meer dan 17 jaar ziekenhuiservaring, doet optometrisch onderzoek (zonder verwijsbrief!) met onze eigen high-tech apparatuur. Ook meet Nancy kinderen vanaf 8 jaar (gedruppeld), mits zij niet onder behandeling zijn bij een orthoptiste. Kosten voor dit onderzoek zijn €60,-.

Voor de gezondheid van de ogen van uw kind (vanaf 8 jaar) is de optometrist het eerste aanspreekpunt. De optometrist is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe. Zij kan u gericht adviseren of eventueel doorverwijzen naar de oogarts.

De optometrist is een HBO geschoolde specialist en onderzoekt de gezondheid van ogen om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en/of contactlenzen. De optometrist kan het allebei en nog veel meer. De optometrist voert een optometrisch onderzoek uit. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen.

Maak eenvoudig een afspraak voor optometrisch onderzoek voor kinderen of tieners via onze website!

MAAK EEN AFSPRAAK

GROOTSTE EN LEUKSTE COLLECTIE BRILLEN VOOR KINDEREN EN TIENERS

Bij Max voor Ogen hebben wij een uitgebreide kinder- en tienerbrillen collectie met allerlei toffe merken. Voor de jongens zijn het de stoere merken Star Wars, New York Yankees en Etnia Barcelona. En voor de meiden hebben we de prachtige brillen van LafontTartine et Chocolat en Lulu Castagnette. Of ons uni merk Colibris.

En voor de kids tot en met 12 jaar hebben we de vaste actie dat zij de glazen van ons cadeau krijgen. Bij ons heeft u een complete kinderbril al vanaf €149,-!

Dus toe aan een (nieuwe) bril? Kom dan naar Max voor Ogen!