Wie kent het niet? Wat eten we vandaag? Welke broek/jurk doe ik aan? Welke bril/zonnebril zal ik nemen?

En als ondernemers zijn er ook legio keuzes uiteraard. Welke merken voeren we? Met welke leveranciers werken we samen voor de glazen en contactlenzen? Wat wordt de strategie voor komend jaar? Hoe gaan we onze Social Media neer zetten?

Omdat we liefhebbers zijn van mooie collecties is bijvoorbeeld de keuze gemaakt om Ray Ban niet meer te gaan verkopen. Belangrijkste reden is dat Ray Ban op elke straathoek wordt verkocht in de meest uiteenlopende winkels. En wij willen graag dat onze klanten met iets unieks en herkenbaars voor onze winkel naar buiten lopen. Inmiddels worden onze klanten met hun mooie brillen en zonnebrillen ook als zodanig herkend en daar zijn we best trots op.

We zijn met onze winkel nu een goede 4 jaar bezig, zijn een volledig nieuwe richting in geslagen en dat beginnen we steeds meer te horen van klanten en mensen om ons heen. Onze klantenkring groeit! Ook vanuit buiten Schagen wordt onze winkel goed gevonden. Heel erg leuk vinden we dat. Onze visie slaat aan!

Wij blijven ons best doen voor aantrekkelijke, gevarieerde collecties, houden onze kennis op peil om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen en ontvangen jullie graag in onze gezellige winkel in het mooie Schagen!

Leave a Reply

WhatsApp Snel contact? App ons!