Andy Wolf Eyewear

By 14 oktober 2021Nieuws

ANDY WOLF is een merk dat gekenmerkt wordt door passie en toewijding. Die passie komt van de mensen achter het merk. Iedereen binnen de ANDY WOLF familie is met hart en ziel betrokken en houdt vast aan wat begon met de grote visie om lokaal, traditioneel vakmanschap te combineren met een eigentijds en innovatief design. ANDY WOLF is veel meer dan dat. Bij hen is niemand beter dan de ander, iedereen is familie. En dat betekent voor hen geven en nemen, elkaar waarderen en ondersteunen, elkaar liefhebben, vertrouwen en samengroeien. Zij zijn te herkennen aan hun expressieve design. Zij staan bekend om ervaring, vakmanschap, kracht en persoonlijkheid. Zij staan voor de positieve woorden die ze spreken en dit met een buitengewone bril op het op gezicht.

Het hele creatieve team van ANDY WOLF tekent, ontwerpt en produceert met passie een ANDY WOLF montuur tot dit perfect is – in pasvorm, materiaal en stijl. Elk montuur is handgemaakt, elk materiaal is het beste in zijn soort. En met de productie in de naastgelegen fabriek kunnen ze een onberispelijke kwaliteit garanderen. Dit zie en voel je terug bij alle modellen.

Elk ANDY WOLF montuur, of het nu gaat om een zonnebril of een optisch montuur is handgemaakt met veel ervaring, liefde en passie. De acetaat monturen komen uit Hartberg in Oostenrijk en de fabriek voor metalen monturen bevindt zich in de Jura in Frankrijk. Van een ding kun je zeker zijn: de mensen achter ANDY WOLF zijn met veel passie aan het merk verbonden. Dat zie en voel je bij elk montuur en in alles wat zij elke dag doen. En zo wordt iedereen die een ANDY WOLF montuur draagt familie van ANDY WOLF.

Deze herfst verrast Andy Wolf ons wederom met een spraakmakende collectie. Variërend van lekker dikke kunststof monturen tot ultra dunne stainless-steel monturen. We hebben ons bij het inkopen weer echt moeten inhouden om niet te veel te kopen, want de keuze was weer onwijs moeilijk. Teveel leuke modellen. Ook voor de zonnebrillen collectie hebben we alvast voor het voorjaar 2022 ons best gedaan om de leukste modellen voor jullie uit te zoeken. De collectie nieuwe monturen is er met ongeveer 2 weken en de zonnebrillen collectie is medio maart 2022 te bewonderen in onze winkel.

Leave a Reply

WhatsApp Snel contact? App ons!